EXISTENTIELL FRONT – egenvård

EXISTENTIELL FRONT – egenvård

EXISTENTIELL FRONT

“egenvård”

Musikalisk produkt av obestämd kvalitet.
Hittades i ett dike blodig och medvetslös,
skrev två låtar under konvalescensen medans jag återhämtade mig från hjärnblödning och diverse frakturer.
För att knyta ihop säcken avslutar jag detta “album” med en låt inspirerad av Martin Heidegger dödsbegrepp “sein zum ende” ur det existentialfilosofiska portalverket SEIN UND ZEIT.VIdare markerar dessa låter en definitiv övergång från ett vårdspecifikt perspektiv till ett mer allmänt existentiellt dito, samt en trevande ambition att göra “riktig musik” istället för “synthpop”.

Låtarna är skrivna av vgrid lobra2 i den egna sängen under juli månad 2024 med en mandolin som hjälpmedel, och inspelade digitalt på ett GNU/linux-system genom ardour huvudsakligen med calf plugins och uråldriga maskintrumljud och soundfonts.
Vara_till_slutet är som undantag skriven under våren samma år greppande samma banjo som även användes under inspelningen.

Ett särskilt tack till mitt hus, dvs de andra som bor där, för all hjälp när jag kom hem från sjukhuset; mina goda vänner som besökt mig; Martin Heidegger och Aaron Antonovsky för inspiration; de gamla och de nya gudarna och den allomfattande fullständiga Gud; mina kollegor och min chef på min fantastiska arbetsplats Avdelning 16/29 på SU/S!

Det särskilt smakfulla omslaget i gammalmodig stil är prytt med open source fonts och en detalj från Mårten Eskil Winges “Loki & Sigyn” från 1853. oxå den offentlig.

Button: by-nc-sa